"FERMENTATSIOONIST - AUSALT JA AVAMEELSELT" AASTA KOKARAAMAT 2023

04.10.2023

27. septembril kuulutati Tallinna Toidumessil välja Aasta Kokaraamat. Toiduteadlase Rain Kuldjärve raamat “Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits” võitis 1. koha. Palju õnne autorile ja aitäh žüriile!

Meil on hea meel, et võitis populaarteaduslik kokaraamat, kust leiad nii retsepte hapendamisest ja kääritamisest kui ka toiduteadlase seletusi ja tähepanekuid nende toitude kohta.

Kõiki konkursil osalenud raamatuid hindasid Selveri peakokk ja Eesti Peakokkade Ühingu liige Dmitri Haljukov, Tallinna Teeninduskooli õppejõud Diane Sarapuu-Kelder ja kokaeriala õpilane Anna Sokolova, kujundusgraafik Mart Anderson, Eesti Kirjastuste esindaja Maire Kasemaa, Eesti Trüki- ja Pakenditööstuse Liidu esindaja Jaan Vainult (Printon), trükipaberite sektori esindaja Sanna Sasi (Antalis) ning Kristiina Karu Rahva Raamatust ja Annika Pilt Apollo Kauplustest.

 

Nüüd leiad raamatu “Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt” raamatupoodidest märgisega Aasta Kokaraamat.

 

Loe uudise koha ka siit:

https://www.profexpo.ee/foodfair/2023/09/29/aasta-kokaraamat-2023-tiitli-voitis-populaarteaduslik-raamat-fermentatsioonist-ausalt-ja-avameelselt/

Raamatut saad tellida siit: 

https://pegasus.ee/raamat/fermentatsioonist-ausalt-ja-avameelselt