JAMIE 30 MINUTI ROAD


Valdkond:
KK
288
195 x 250
30.01.2014
Tiiu Kraut
Ingrid Selg
978-9949-472-51-2
21.95 €
18.00
Meie veebipoest on raamat otsa saanud!
 

Selles raamatus õpetan sulle, kuidas katta laud kõigest 30 minutiga! Ja mitte üheainsa roa, vaid terve valiku mõnusate paladega.
Kui sa oled sama suur toidusõber nagu mina ja pead pärast pikka tööpäeva näljaseid suid toitma, siis luba mul tutvustada sulle tõeliselt uuenduslikku toiduvalmistusmeetodit. Selles raamatus õpetan, kuidas viia lauale terve eine sama ajaga, mis tavaliselt kulub üheainsa toidu tegemiseks. Tulemus, mida on võimalik saavutada kõigest poole tunniga, lööb sul jalad alt. Minul igatahes lõi!
Ometi ei tähenda kiirustamine seda, et peaksid tegema järeleandmisi kvaliteedis. Kui korraldad asju õigesti, tegutsed tõhusalt ja kasutad nutikaid nippe, laod taldrikud hullult maitsva toiduga lauale täiesti tühise ajaga. Kõik 50 selle raamatu retsepti on koostatud ülima hoolega, et poleks liigset uimerdamist – lihtsalt mõnus ja kiire kokkamine. Koostasin eined omavahel hästi sobivatest roogadest ning avasin retseptid ainulaadsel ja hõlpsasti järgitaval moel. Niimoodi süüa tehes pead kasutama iga hetke nutikalt, nautima oma tegevust ja kujundama köögi õige asja jaoks.
Sulle võib tunduda, et see pole võimalik, kuid ma tõotan, et on. Sirvi raamatut ja sa näed, mis sorti toidud sind ees ootavad. Kui oled kord juba õppinud niimoodi süüa tegema, hakkab see sulle meeldima ja sa ei kahetse seda iial.

Jamie Oliver alustas kokkamist juba kaheksa-aastaselt oma vanemate pubis Cricketers, mis asub Essexis Claveringis. Pärast kooli lõpetamist hakkas ta toitlustuse vallas tööle, asudes kõigepealt tegutsema Londoni Neal Streeti restoranis ja seejärel River Cafés, kus ta jäi silma mainekale teleproduktsioonifirmale.
Tema karjäär televisioonis ja kokaraamatute koostajana algas 1999. aastal sarjaga "Alasti kokk" ("Naked Chef"). Pärast seda on ta rajanud Londonisse restorani Fifteen, muutnud Inglismaal koolilõunate menüüd ja viinud läbi revolutsiooni koduses toiduvalmistamises. Tema heategevusorganisatsioon Jamie Oliver Foundation on seadnud eesmärgiks parandada inimeste elu hea toiduga. Fondile kuulub Fifteen Restaurant Group, mis pakub kokakoolitust puudega noortele, ja Kokakooli keskused (Ministry of Food Centres), mis pakuvad inimestele nii Inglismaal kui ka mere taga võimalust õppida söögitegemist. Praegu töötab Jamie Oliveri fond välja koolitusprogrammi koolide ja lasteaedade kokatädidele.