TOIT

Autor
Raamatu kaas
Lehekülgede arv
486
Mõõtmed
140x210
Avaldamise aeg
04.03.2019
Tõlkija
Toimetaja
Hind
22,95 €

Kas teadsid, et hommikupudru söömine ei ole tegelikult tervislik päeva algus? Ka piim ei aita luid ehitada, samas kui munad pole üldsegi kurja juur. Me ümber tiirleb tohutu hulk pidevalt muutuvat ja vastuolulist teavet toidu kohta. Selles infouputuses muutub valikute tegemine üha raskemaks.

Toidupoodi jõudes tabab meid segadus ja jõuetus. Mida valida või mida uskuda? Ka kõige teadlikum meist jääb valikutega hätta ega tea, mida süüa, et püsida heas vormis ja parandada tervist.  

Dr. Mark Hyman vaatleb iga toidugruppi üksikasjalikult ning selgitab uuringute põhjal välja, milles oleme seni eksinud. Ta paljastab, millised toidud meie tervise eest hoolt kannavad ja millised meile ohtu kujutavad. Teraviljadest kaunviljadeni, lihast piimatoodeteni ja rasvadest magusani. Lisaks tõestab ta toidu võimsat rolli ravimina, mille abil pöörata tagasi kroonilisi haigusi. Ta purustab valearusaamu ja seletab lahti paeluvaid teadusavastusi lihtsas ning arusaadavas stiilis.    

Dr. Mark Hyman on praktiseeriv perearst, kümnekordne #1 New York Times menukirjanik, rahvusvaheliselt tunnustatud arvamusliider, kõneleja, koolitaja ja oma valdkonna propageerija. Ta on Clevelandi Kliiniku Funktsionaalmeditsiini Keskuse direktor. Ta on teinud kaastöid paljudele telesaadetele ja ajalehtedele.